Fodbold

Fodbold


Frivillige trænere er en stor mangelvare, også her i Ensted IF fodboldafdeling. Så det er ikke sikkert der er fodbold for dit barns årgang.


Vi opfordre derfor, jer forældre, til selv at tage rollen som frivillige. Snak evt. med nogle stykker fra den årgang jeres barn er i, for at fordele opgaven på flere skuldre.


Kontakt så formanden i klubben. Vi hjælper med anskaffelse af materiale, baner og hvis i ønsker dette, en DBU træneruddannelse, som kan afholdes i klubben og på det tidspunkt i ønsker det.


Hvis i ikke har til kontingentet. Er det muligt at søge fripas ved Stubbæk Skole. Hvis i skulle få afslag ved skolen, kontakt i stedet email: kim.gude@gmail.com

Træning


Du kan se træningstiderne under "Tilmelding".


Under tilmelding kan du også se hvilke hold der tilbydes i år, tid og sted, samt prisen for at deltage.


Holdets træner fremgår også af oversigten og du kan og du er velkommen til at kontakte nedenstående personer hvis du har spørgsmål vedr. træningen i fodboldafdelingen.

Live fodbold resultater på flashscore.dk
Live fodbold resultater indenfor Superligaen, 1. division, 2. division, 3F Ligaen, Serie A, Premier League, La Liga, Bundesligaen mm.

Ensted IF Super Masters søger...


En flok ældre Old Boys spillere har i år for første gang dannet et Super Masters 7 mænds hold. Man kan spille Super Masters fra man har fyldt 55 år. Vi har dog nogle yngre spillere med på dispensation. Hvis du har det passende alder og lyst til at rende efter bolden sammen med os er du meget velkommen!


Vi har spillet de første kampe og humøret og motivationen er i top!Indtil videre spiller vi kamp hver mandag kl. 19. Vi vil gerne blive flere spillere så vi også kan arrangere en yderligere træningsaften per uge.


Interessenter kan henvende sig til træner Flemming Øgendahl på 61 20 68 55 eller Matthias Giebner på 40 12 40 50.

Bestyrelsen


Formand: Manuel Petersen
mjp.haderslev@gmail.com | Telefon: 41104397


Næstformand:
Kasper Huusom

Huusom7@hotmail.com


Medlemmer:

Steffen Maag Lauritzen
Stephan Willecke
Torben (Dino) Dethlefsen
Toke Petersen
Andreas Kjær Grønfeldt


Suppleanter:

Michael Lindemann-Thomsen
Kim WollesenDokumenter

- Spillercertifikat

- Børneattester

- Fototilladelse

- Trænerhåndbogen

- Guide til betaling af kontingent

- Kampkort (PDF)

- Kampkort (Excel)

- Tom spillerliste (Word)

- Fodbold manual (PDF)

- Conventus


Links: DBU &  SønderjyskE


Kampfordeler/dommerpåsætter: Kim Gude Hansen

kontakt: tlf: 23378092 - mail: kim.gude@gmail.com


Materialeforvalter: Steffen Lauritzen

kontakt: 71723555 - mail: steffenlauritzen@hotmail.com

Kunstgræsbanen


Kunstgræsbanen ved Ensted idrætshal er en af de nyeste generationer af kunstgræs.  Det betyder bl.a., at bolden hopper og løber hen over banen på en så naturtro måde som overhovedet muligt på et kunstigt græstæppe. Banen måler 20 x 40 meter og har 7 mandsmål samt bander hele vejen rundt.


På banen er der installeret et moderne belysningsanlæg med den nyeste LED teknologi, og der er installeret en møntautomat, så det er muligt for sognets unge at benytte banen når den er ledig.Det kan ikke garanteres at banen er sneryddet.


Booking

Se ledige træningstider under fanen "Det sker". Skulle andre klubber være interesserede i leje af banen, kontakt da formanden for EIF Fodbold, kontakt da Halinspektør Henning P. Bonde på : Enstedhallen@mail.dk eller mobil 4014 3821

Sponsorer

 

Ensted IF Fodbold vil gerne takke Danlamp A/S, A78 Arkitekterne og Klink for fysioterapi Felsted & Tinglev til U10 og U11 for det fine spillersæt samt træningsdragt til alle drengene.


Stort tak til

- A78.dk

- Danlamp.dk

- fysio-fat.dk

- Bendix Arkitekt

- Reese Marin
- Broager Sparekasse
- Elmøller
- VW Aabenraa
- Nyt Syn
- Rema 1000, Rugkobbel
- GF Forsikring
- NCL Transport
- Kellman Design
- Fugebillen
- Lundsbjerg Autoservice
- BHJ Fonden
- Home
- Kreditbanken